6949213500 Κόλυβα 140, Ζακύνθου eat86tika@gmail.com
hero image
 
 
 
 
     
     
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
TIKA CONSTRUCTION | Κατασκευές Γυψοσανίδας Ζάκυνθος - Κατασκευαστική Εταιρεία - Ελαιοχρωματισμοί - Θερμοπροσόψεις Ζάκυνθος


Η επιχείρησή μας “TIKA CONSTRUCTION” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορεί να αναλάβει τον ελαιοχρωματισμό του εσωτερικού ή του εξωτερικού του κτιρίου σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Είτε επιθυμείτε να ανανεώσετε το σπίτι σας, είτε τον επαγγελματικό σας χώρο ή ένα δημόσιο κτίριο, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΒΑΦΟΥΜΕ

 
 
  Οικίες - Εξοχικά
  Καταστήματα
  Γραφεία
  Ξενοδοχεία
  Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
  Καφετέριες
  Δημόσια Κτίρια
 
     
  … αλλά και οποιοδήποτε άλλο κτίριο επιθυμείτε στην Ζάκυνθο και στις γύρω περιοχές.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, εργάζεται με συνέπεια και προσοχή, ενώ είναι στην διαθέσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα ή τους ιδανικούς συνδυασμούς χρωμάτων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Εάν πάλι αναζητάτε κάτι ξεχωριστό για τον χώρο σας, τότε μπορούμε να σας προτείνουμε και να εφαρμόσουμε τις ιδανικές τεχνοτροπίες, που μπορούν να τον κάνουνε κομψό και ξεχωριστό.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να επισκεφτούμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις δικές σας ανάγκες, να εξετάσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και κομψές λύσεις.

Σε όλους τους ελαιοχρωματισμούς που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας, προκειμένου να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. 
 
     
   
 
 
 
 
 
     
     
     
  Εάν λοιπόν αναζητάτε έναν επαγγελματία ελαιοχρωματιστή

με εμπειρία και πάθος, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε για την ανανέωση και την αναβάθμιση των χώρων σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρήσκεστε στην Ζάκυνθο και στις γύρω περιοχές.
 
     
     
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ζάκυνθο και τις γύρω περιοχές.