6949213500 Κόλυβα 140, Ζακύνθου eat86tika@gmail.com
hero image
 
 
 
 
     
     
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
TIKA CONSTRUCTION | Κατασκευές Γυψοσανίδας Ζάκυνθος - Κατασκευαστική Εταιρεία - Ελαιοχρωματισμοί - Θερμοπροσόψεις Ζάκυνθος


Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από κατασκευές γυψοσανίδας, η επιχείρησή μας “TIKA CONSTRUCTION” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, μπορεί να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο, σε παντός είδους κατασκευές γυψοσανίδας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ζάκυνθο και τις γύρω περιοχές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να συνεργαστεί στενά μαζί σας, να κατανοήσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ατομικές σας προτιμήσεις και την δική σας αισθητική.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 
 
  Ψευδοροφές
  Χωρίσματα Γυψοσανίδας
  Κρυφούς Φωτισμούς
  Επενδύσεις Τζακιών
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Ορυκτές Ίνες
  Ειδικές Κατασκευές (βιβλιοθήκες, ράφια κ.α.)
 
     
  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο του σύγχρονου interior design μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, λειτουργικές και κομψές λύσεις σε μικρά και μεγάλα έργα στην Ζάκυνθο και τις γύρω περιοχές.  
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Όλες οι κατασκευές γυψοσανίδας

που δημιουργούμε χαρακτηρίζοντας τόσο για την υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητά τους, όσο και για την κομψή αισθητική τους, με έμφαση πάντα ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά προκειμένου να μπορούμε να διασφαλίσουμε την αντοχή, την ασφάλεια και τη μακροζωία των κατασκευών μας. 

Εάν λοιπόν αναζητάτε υψηλής ποιότητας κατασκευές γυψοσανίδας για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στην Ζάκυνθο και στις γύρω περιοχές.
 
     
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ζάκυνθο και τις γύρω περιοχές.