6949213500 Κόλυβα 140, Ζακύνθου eat86tika@gmail.com
hero image
 
 
 
 
     
     
  TIKA CONSTRUCTION
Κατασκευαστική Εταιρεία - Κατασκευές Γυψοσανίδας, Ελαιοχρωματισμοί & Θερμοπροσόψεις Ζάκυνθος


Με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ξηράς δόμησης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την επιχείρησή μας “TIKA CONSTRUCTION” στην Ζάκυνθο, με στόχο να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας έργα που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή τους ποιότητα όσο και την μοναδική αισθητική τους.

Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία καθώς και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο δύσκολες κατασκευές, χαρίζοντάς σας εντυπωσιακά και ποιοτικά αποτελέσματα, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

 
     
  μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε πέρας, παντός είδους κατασκευές γυψοσανίδας, ελαιοχρωματισμούς κτιρίων καθώς και εργασίες θερμοπρόσοψης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ζάκυνθο και τις γύρω περιοχές.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης καθώς και τα νέα υλικά, μπορούμε να σας προτείνουμε ξεχωριστές δημιουργίες που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας και θα τον κάνουν άνετο, κομψό και λειτουργικό.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά, προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τα πιο άρτια αποτελέσματα, καθώς και να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
     
  ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ
είναι η διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησής μας καθώς και ο συνεχής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις όποιες ανάγκες σας στο χώρο της ξηράς δόμησης και των κατασκευών.
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ζάκυνθο και τις γύρω περιοχές.