6949213500 Κόλυβα 140, Ζακύνθου eat86tika@gmail.com
hero image
 
 
 
 
     
     
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
TIKA CONSTRUCTION | Κατασκευές Γυψοσανίδας Ζάκυνθος - Κατασκευαστική Εταιρεία - Ελαιοχρωματισμοί - Θερμοπροσόψεις Ζάκυνθος


Η μόνωση σε ένα κτίριο είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς με την σωστή μόνωση εξοικονομούμε ενέργεια, που σημαίνει ότι εξοικονομούμε και χρήματα, προσφέρει άνεση και ευελιξία, ενώ μειώνει την υγρασία και τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει αυτή σε ένα κτίριο.

Δραστηριοποιούμενη χρόνια στο χώρο της μόνωσης, η επιχείρησή μας “TIKA CONSTRUCTION” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, μπορεί να αναλάβει εργασίες θερμοπρόσοψης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ζάκυνθο και τις γύρω περιοχές.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε το κτίριό σας και να απολαύσετε τα οφέλη μιας αποτελεσματικής θερμοπρόσοψης;
 
     
  Ανεξάρτητα από τον τύπο του κτιρίου σας, είμαστε εδώ για να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει και να σας προτείνει την ιδανική λύση για την αποτελεσματική μόνωση του κτιρίου σας.

Εργαζόμενοι χρόνια στον τομέα της θερμοπρόσοψης και της μόνωσης κτιρίων γενικότερα, κατανοούμε πλήρως τη σημασία της καλής μόνωσης και της ενεργειακής απόδοσης για ένα κτίριο. Με την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, μπορούμε να παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας θερμοπρόσοψη που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.
 
     
 
 
 
 
 
     
     
     
  Σε όλες τις εργασίες θερμοπρόσοψης

που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε μεγάλη προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
     
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ζάκυνθο και τις γύρω περιοχές.